2021-01-20 08:12:59• hírek • Bede Emőke

Újabb Szatmár megyei községekben haladta meg a fertőzöttségi ráta az 1,5 ezreléket

Forrás: Szatmár.ro archívum
Forrás: Szatmár.ro archívum

A Szatmár Megyei Vészhelyzeti Bizottság kedden frissítette a közigazgatási egységekben jegyzett fertőzöttségi ráták listáját, és sajnos ismét bővült azon községek köre, ahol az elmúlt 14 napra vonatkoztatott fertőzöttségi ráta meghaladta az 1,5 ezreléket.

A frissen jóváhagyott lista szerint jelenleg négy közigazgatási egységben jegyeznek 3 ezreléknél magasabb, tehát a vörös forgatókönyv életbe lépését szükségessé tevő értéket. Ezek a következők: Borválaszút, Remetemező, Ráksa és Tasnádszántó – tehát e községekben a legszigorúbb szabályzat van érvényben.


Szatmárnémetiben, Avasfelsőfaluban, Batarcson, Bikszádon, Kányaházán, Komorzánban, Oláhcsaholyban, Szamosdobon, Kisgércén, Halmiban, Aranyosmeggyesen, Szatmárpáldalván, Szilágypéren, Alsószoporon, Nagytarnán, Turcon és Szatmárhegyen pedig 1,5 és 3 ezrelék közötti értéket jegyeznek az elmúlt két hétre vonatkozóan, így e közigazgatási egységekben a némileg megengedőbb, sárga forgatókönyvet kell alkalmazni. A rendelkezések időtartamát és a pontos fertőzöttségi rátákat az alábbi táblázat tartalmazza.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: